Zengin Kız Fakir Oğlan Dizisinde Önemli Gelişmeler

TRT 1 Kanalının sevilen dizisi “Zengin Kız Fakir Oğlan” reytinglerinde düşme yaşanmamasına rağmen hep aynı seyretmesi sebebi ile final kararı alınan bir diziydi. Diziyi beğenen ve takip edenler tarafından üzüntüyle karşılanan bu final sonrasında dizinin başka bir kanala satıldığı haberleri yankılandı. Hangi kanal da tekrar gösterime gireceği merak konusu olurken, dizi takipçileri bu haber ile oldukça mutlu oldular.

Zengin Kız Fakir Oğlan
Zengin Kız Fakir Oğlan

Yeni Sezonda Yeni Kanalında

Yeni sezona FOX TV ekranlarında başlayacak olan “Zengin Kız Fakir Oğlan” ,bundan sonra Cuma akşamları saat 21.00 ‘de başlayacak. İlk bölümü 24 Temmuz akşamı yayınlanacak olan dizi, Mint Prodüksiyon tarafından hazırlanıyor.

Yeni Bölümler

Nurhan’ın sakarlıkları, Biricik ile olan aşkı ve Sarp’ın gizli planları ile örülü olan dizi gene tüm hızı ile devam ediyor. Biricik ve Nurhan’ın arasına girmeye çalışacak olan Mahmut Kemal’in bakıcısı Alev bu konuda başarılı olacak mı? Sarp’ın, Nurhan’ın oğlu Mahmut Kemal’i tek varisçi olmasından rahatsız olması ile çocuk yapma planları ve Kemal Bey’in emekli olma isteği ile yeni sezona muhteşem bir dönüş yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir