Tatlı Küçük Yalancılar Bölüm Özeti

Film izlemek için Selinler’in göl kenarında yer alan yazlık evlerinde bir araya gelen Aslı, Hande ve Ebru, Açelya’nın da aralarına gelmesi ile eğlenmeye başlarlar. Neşeli ve keyifli geçen bir akşamdan sonra kimse Açelya ile geçirdikleri son gecenin bu olduğunun farkında değildir. Açelya oldukça keyifli geçen bu birliktelikten sonra arkasında herhangi bir iz bırakmadan ortalıktan kaybolur.

1 yıllık süre boyunca ise Açelya’dan kimse herhangi bir haber alamaz. Açelya’nın yokluğunda ise birbirine son derece yakın olan bu dört arkadaş artık birbirlerinden uzaklaşmaya başlamıştır. Herkes kişisel hayatına odaklanmış bir şekilde yaşamaya devam etmektedir. Açelya’nın kaybolmasının yol açtığı travmadan kurtulabilmek için herkes kendi hayatına yoğunlaşmıştır.

Tatlı Küçük Yalancılar
Tatlı Küçük Yalancılar

Fakat bir gün dört arkadaşa da gizli bir numara tarafından “A” olarak imzalanmış mesajlar gelmeye başlar. Bu mesajın Açelya’dan geldiği kesindir. Kızlar Açelya’yı tekrar merak etmeye ve arkadaşlarını bulabilecekleri düşüncelerine kapılmışlardır. Fakat olaylar ne yazık ki bu şekilde gerçekleşmeyecektir. Selin, Aslı, Hande ve Ebru kendilerini bu mesajlardan sonra cinayet soruşturmasında bulacaklardır.

Dizinin Müziklerini Sertab Erener Yapıyor

Tatlı Küçük Yalancılar dizisine ait olan jenerik müziği ünlü sanatçımız Sertab Erener tarafından yapılıyor. Hayatının en keyifli dönemlerini yaşayan gençlerin hayatlarını konu alan bu dizi dünyaca ünlü dizi Pretty Little Liars dizisinden uyarlanıyor.

Dizinin jenerik müziği ise ünlü sanatçımız Sertab Erener tarafından yeniden seslendiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir