Zamansız Dekorasyon Tavsiyeleri

Zamana karşı koymamız mümkün değil ama elimizde olsa hepimiz zamanı satın alırdık değil mi? Zamansız bir yaşam hiç fena olmazdı.

Bunu yapmak şimdilik mümkün olmasa bile, zamana karşı duran mekanlar oluşturarak, bu düşümüze bir parça da olsa yaklaşabiliriz.

Neler yapabiliriz, nasıl hem modern, hem çağdaş, hem de zamansız ortamlar oluşturabiliriz diyorsanız, yazımıza bakmanız da fayda var.

renk
renk

İşte O Öneriler

Ergonomik Ürünler:  Bu noktada ilk söyleyebileceğimiz konu bu. Alacağınız ürünler eğer ergonomik tasarımlar olursa ve işlevselliği ağır basar ise o zaman hangi yılda olursa olsun zamana karşı durabilirsiniz.

Renk Tercihleri:Önemli olan bir diğer konu da renk seçimidir. Öyle renkler seçmelisiniz ki yaşadığınız mekânlarda, zamana karşı dursun. Sezonun gözdesi olan uçuk renkler yerine örneğin sütlü kahve, uçuk mavi, gibi daha pastel tonları tercih edebilirsiniz.

dekor
dekor

Düzen: Mutlaka ama evinizde, ama işyerinizde mutlaka belli bir düzen oluşturmalısınız ki, bu düzen mekânın zamansızlığına katkı sunsun. Tam da bu noktada klasik ürünlerden yararlanabilirsiniz.

Eğer ürünlerinizi alırken, kaliteden ödün vermez iseniz, bu işinizi bir hayli kolaylaştıracaktır. Uzun süre dayanıklı olacak malzemelerden yapılan mobilyaları tercih etmelisiniz.

Işık faktörüne gelince, evinizin hangi cephede olursa olsun, mutlaka bolca ışık alacak biçimde dekore edilmeli ve perdeler de ona göre seçilmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir