Giantboard Nedir?

Reklamcılık anlayışı günümüz modern sisteminde farklı uygulamalarla gelişti. Giantboardlar özellikle açık havada en büyük reklam panoları şeklinde sergileniyor. Boyları 10 metre olan reklam logoları 15 ya da 30 gün boyunca sergilenmesi mümkün. Eski reklam anlayışları bu tarz büyük levhalarla daha farklı kitlelere erişim imkanı sağlıyor.

Giantboard
Giantboard

Giantboard ve Uygulama Yerleri

Görünüm oranı yüksek olan giantboardlar özellikle maksimum boylarıyla dikkatleri çekiyor. Yaratıcılık açısından en uygun yerler açık hava alanlarıdır. Farklı ünitelere yerleştirilerek görülme oranı da artıyor. Frekans ve yüksek erişim oranı yüksek olan reklamlar ile istediğiniz şekilde reklamı kitlelere gösterebiliyorsunuz. Markalar özellikle kendilerini daha hızlı şekilde tanıtabiliyor. Müşteri çekme kapasitesi her zaman büyük ilanlar ile mümkündür.

reklam
reklam

Giantboardile Reklam Kalitesi

Özgün reklam yapan firmalar için farkındalık yaratma bakımından önemli avantaj sunar. Diğer reklam araçlarına göre boyutsal olarak büyük. Göz hizasına konumlandırılmış olması ise reklamın görülme oranını artırır. Işıklandırma net ve müşteri dikkatini çekme olayı ise isabettir. Verilmek istenen mesaj net şekilde istediğiniz hedef kitleye ulaşılır.

Pazar payınızı büyütmek ve ürüne talebi artırmak için reklamın doğru şekilde yapılmış olması gerekir. Reklam, ürünlerin daha iyi tanınmasını sağlar. Geniş insan kitlelerine ulaşmak her zaman açık hava reklamları aracılığıyla sağlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir