Yenilikçi Yaskawa Ürünleri

Yaskawa dünyada bilinen ve de en önde gelen endüstriyel kontrol ürünleri üreten firma olarak yıllardır kendini ispatlamış bir firmadır. Bu firmanın marka ürünleri zor çalışma şartlarına uyum konusunda oldukça başarılıdır.

Ekonomik ve sorunsuz yüksek performans sağlayan bu ürünlerde arıza yapma oranı ise yok denecek kadar azdır. Genel olarak endüstriyel pazarda içinde kendini ispatlamış olan bu ürünler tüketici firmalar tarafından tercih edilme faktörü içinde yüksek performansı diğer muadillerine göre daha ekonomik ve de sorunsuz olarak yerine getirmesi ile gösteriyor.

Yaskawa Ürün Özellikleri

Yaskawa motor sürücülerinde J1000 ve Yaskawa A1000 serisinin yanı sıra Yaskawa motorları da tüketici firmalar tarafından en çok tercih edilen ürünler olarak önde gelen serilerdir.

0,55 kw, 1,1 kw, 1,5 kw, 2,2 kw, 4kw gibi farklı motor sürücülerine sahip olup 8 ayrı hız set edinme imkânı, digital ve analog girişleri hız arttırma ve azaltma fonksiyonları ile sizlere sunulan İleti Teknoloji sitesinde ayrıca markanın motor ağına hitap eden modellerini de görebilirsiniz.

Dünyada adını güvenilirliği ile duyuran marka ülkemizde de aynı satış ağını genişleterek üretimlerine hız ile devam ediyor. Oldukça eski olan marka her daim endüstriyel çözümlerde firmaların uygun fiyat ile en doğru yatırım yaptığı ürünleri pazara sunuyor. Yaskawa ürünleri hakkında bilgi almak ve ürünleri edinmek için https://www.ileriotomasyon.com/yaskawa/ adresine başvurabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir