Saç Bakımı İçin Bitkisel Yağlar

Saç bakımında kullanılan çeşitli kozmetik ürünler yerine bu bakımı doğal bitkisel yağlar ile yaparak hem daha ekonomik bir çözüm oluşturabilir hem de daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.

Badem Yağı

Yıpranmış saçlar için önerilen badem yağı, kuruyan saçın nemini geri kazanmasına yardımcı olur. Saç uçlarının onarılmasını sağlayan bu bitkisel yağ kirpik ve kaşların çoğaltılması içinde kullanılıyor.

badem yağı
badem yağı

Jojoba Yağı

Kepekli saçlar için önerilen jojoba yağı saç diplerine uygulanan bir bitkisel yağdır. Kuru saçları nemlendiren jojoba yağı kabarmanın ve elektriklenmenin de önüne geçer. Saçın canlanmasını sağlayarak parlaklık kazandırır.

jojoba yağı
jojoba yağı

Argan Yağı

Son günlerde son derece popüler olan argan yağı, saçı besleyerek, kırık oluşumunu engelliyor. E vitamini açısından zengin olan bu yağı duş sonrasında saç uçlarına sürerek de uygulayabilirsiniz.

argan
argan

Hindistan Cevizi Yağı

Hindistan cevizi yağı hoş kokusu ile de bilinen bir yağdır. Saçların gürleşmesi için kullanılan bu yağ ayrıca parlaklık ve de canlılık kazandırıyor. Saçların uzamasına da yardımcı olan hindistan yağını saç diplerine uygulamanız gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir