Kehribar Dizisi Oyuncuları ve Hikayesi

ATV ekranlarında yeni yayın dönemine ait olan diziler ortaya çıkmaya başlıyor. Başrollerinde Gürkan Uygun’un yer alacağı Kehribar dizisi de bu diziler arasında yer alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu dizisine dönüp dönmeyeceği tartışılan ünlü oyuncunun yeni dizisinin Kehribar olduğu ortaya çıktı.

kehribar
kehribar

Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın senaryosunu ise Sinan Tuzcu’nun yazdığı Kehribar dizisinde ekranların sevilen ve aranılan yüzü olan Gürkan Uygun’un bayan partnerinin Cansu Dere olacağı da kesinleşti.

Sokaklarda Adalet Mücadelesi Veren Bir Kabadayı

Kurtlar Vadisi Pusu ve Kaçak dizilerinden tanıdığımız Gürkan Uygun’un başrollerinde yer alacağı dizide heyecan dolu anlar ekranlara getirilecek. Süreç Film imzalı olan ve senaryosunu Sinan Tuzcu’nun yazdığı dizinin cast çalışmalarının devam ettiği ve yıl sonuna kadar yayına gireceği söyleniyor.

kehribar dizisi
kehribar dizisi

Dizide Yarımcalı lakaplı ünlü bir kabadayının sokaklarda adalet için mücadele edişini izleyeceğiz. Aksiyon dolu sahneler ile ekranlara gelecek olan dizide Yarımcalı lakaplı kabadayı ise başrollerdeki ünlü oyuncu Gürkan Uygun olacak. Dizinin önümüzdeki aylarda ATV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir