Hayat Şarkısı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kanal D ekranlarının yeni ve heyecan dolu dizisi tüm hızıyla devam ediyor. İlginç hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile yeni yayın döneminin en iddialı yapımları arasında yer almayı başaran Hayat Şarkısı dizisinde başrol oyuncuları arasında Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz gibi ünlü isimler yer alıyor.

hayat şarkısı
hayat şarkısı

Hayat Şarkısı Dizisinin Hikayesi

Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği dizinin senaryosu ise Mahinur Ergun tarafından yazılıyor. İlk bölüm çekimleri tamamlanan dizinin hikayesi kısaca şöyle; Aynı köyde doğup büyüyen kan kardeşlerden Bayram ve Salih’in arasındaki ufak bir anlaşmazlığın tatlıya bağlanabilmesi için çocukları küçük yaşta nişanlandırılır. Fakat ayrı şehirlerde yaşamaya başlayan çocuklar evlilik çağına gelene kadar birbirlerini görmezler.

oyuncular
oyuncular

Yaşadıkları köye geri dönen Bayram ve Salih’in ufak çocukları artık kendi hayatlarındaki yolu seçmiş ve planlarını kendilerine göre yapmışlardır. Ancak hesapta olmayan evliliğin ortaya çıkması iki gencin hayatlarında büyük bir dönüm noktasının gelişmesine sebep olacaktır. Bayram ve Salih ise bu evliliğin yapılabilmesi için ne gerekiyor ise yapmaya hazırdırlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir