Küçük Siyah Elbiselerle Geceyi Kurtarın

Kadınlara joker parçanız nedir diye sorsanız, birçoğunun vereceği cevap aynıdır. Küçük siyah elbiseler. Her durumda kurtarıcı olan bu parçalar ile günün her saati bir davete, kokteyle ya da farklı bir organizasyona rahatlıkla katılabilirsiniz.

siyah elbise
siyah elbise

Bir Stiletto ve Bir Takı İle Geceni En Şık Bayanı Siz Olabilirsiniz

Ofis ortamında çalışan bir kadınsanız siyah elbiseler ve etekler sizin için hayat kurtarıcı olabilir. Mesela o gün ofisteyken akşam önemli bir yemeğe katılmanız gerektiğini hatırladınız ve o da ne? Hazırlıksızsınız, alışverişe gidecek zamanınız da yok. Yapacağınız şey belli, o her durumda işinize yarayan modası geçmeyen küçük siyah elbisenizi giyip, altına bir stiletto ile kombin edebilirsiniz.

siyah elbise modelleri
siyah elbise modelleri

Yemeğe gideceğiniz yere göre takılarınızı da seçebilirsiniz. Çok şık bir mekân ise, boynunuza son derece gösterişli ve belki de bir tık abartılı bir kolye takabilirsiniz. Çünkü elbiseniz tek renk olduğu için her rengi rahatlıkla kaldıracaktır. Bir başka pencereden bakarsak elbiseniz askılı ise, uzun ve şık küpeler ile kolye takmaksızın oldukça gösterişli bir havaya bürünebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir