Yeni Sezon Mini Abiye Modelleri

Davetlerin her zaman beğenilerek giyilen mini abiye kıyafetleri bu sezon çarpıcı renk ve desenlerde. Kesimler bu sezon oldukça çarpıcı. Fırfırlı ve payetlerle süslenmiş çeşitlerini özellikle mezuniyet gecelerinde gençlerin tercih etmesi dikkatleri çekiyor. Balon etekler ise farklı bir hava katıyor.

Mini Straplez Abiye Modelleri
Mini Straplez Abiye Modelleri

Sezona Özel Mini Abiye Modelleri

Simlerle süslü modellere bu sezon tüllerde eklenerek kıyafetlere daha canlılıklar getirildi. Kırmızı, pembe ve koyu tonlar özellikle simli modelleri daha dikkat çekici hale getiriyor.

Pembe Mini Abiye Modelleri
Pembe Mini Abiye Modelleri

Etek kısımları farklı renklerden oluşan çift renkli mini abiyelerde bu yıl çok moda. İnce ve kalın askılar, kalın kemerlerle süslenmiş modellere farklılık getirmeyi sürdürüyor. İki renkli abiye modellerinin üst kısımlarında payet ve tüller göze çarpıyor. Kalın kemerler oldukça şıklık sağlıyor.

Mini Taşlı kuyruklu abiye
Mini Taşlı kuyruklu abiye

Tek omuzlu ve sırtı açık mini abiye modellerin taşlarla süslenmiş çeşitlerine bayılacaksınız. Renk tonları büyüleyici olmanızı sağlayacak tarzda. Modern çizgilerden oluşan abiyelerin her kesimini bu sezon rahatlıkla vitrinlerde bulacaksınız. Şık olmak ve güzelliğinize uygun aksesuarlarla abiyeleri tamamlayarak geceye damganızı vurusunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir