Evlerde Ölü Alana Son Veren Mobilya!

Son derece geniş olmasına karşın eşyaların yanlış yerleştirilmesi nedeniyle bir anda küçük bir odaya dönüşen mekanlar, son derece kullanışlı olan köşe takımlarıyla ferah birer alana dönüşüyor. Odalarda kullanılması mümkün olmayan ve “ölü alan” olarak tabir edilen alanların, kullanılan alanlara dahil olmasını sağlayan köşe takımı modelleri kuşkusuz her eve lazım!

köşe takımı modelleri
köşe takımı modelleri

Odaları Bir Anda Ferahlatan Köşe Takımları

Çok sayıda kişinin oturabileceği köşe takımı çeşitlerinin en önemli özelliği kalabalık aileler için de gayet ideal bir mobilya çeşidi olmasıdır. Aralarında hem oldukça büyük tasarımların hem de gayet küçük olan modellerin yer aldığı bu mobilyaları yatak odası da dahil olmak üzere evinizin her odasında hiç tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

köşe takımı fiyatları
köşe takımı fiyatları

Aynı zamanda odanızın herhangi bir köşesine yerleştirebiliyor olmanız da mobilyaların kullanışlı olmasının en güzel örneğidir. Açılarak 2 kişilik yatağa dönüşebilen, alt bölümü bazalı olan takımlar, kalabalık ailelerin öncelikli tercihi oluyor. Ayrıca takıma dahil olan geniş bir puf ile köşe takımının dilediğiniz bölümünü uzatabiliyor ve kullanım kapasitesini arttırabiliyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir