Vücut İçin Uygulanan Estetik Yöntemleri

Genelde hızlı verilen kilolar sonrasında ortaya çıkan sarkmalar için uygulanan vücut estetiği uygulamaları, son yıllarda birçok kişinin tercih ettiği güzellik yöntemlerinden biridir. Özellikle aşırı kilolu kişiler, uzun bir süre diyet ve spor yaptıktan sonra kilolarının çoğundan kurtulunca; vücudunun belirli bölgelerinde sarkmalara ve buna bağlı olarak deformelere rastlar. Bu tip durumlar başka türlü düzeltilemeyeceği için de mutlaka estetik uygulamasının yapılması gerekir.

vücut bakımı
vücut bakımı

Vücutta Oluşan Sarkıklar İçin Yapılan Estetik Uygulamaları

Yüz ve gıdı sarkmasını düzeltmek için yapılan operasyonlar, en sık karşılaşılan estetik talepleri arasında yer alır. Çünkü düzeltilmeye ihtiyaç duyan bu bölgeler, kilolar sebebiyle olduğu gibi yaşlanma sonrasında da görülür.

Karın sarkması için başvurulan estetik uygulaması, karın germe ameliyatı şeklinde yapılır. Sarkıklığın durumuna göre ise, bu operasyonun içeriği de değişebilir. Ayrıca bazı durumlarda bel ve üst karın bölgesine liposuction işlemi yapılabilir.

sarkmalar
sarkmalar

Popo sarkması, kilo verme sonrasında kaslarının hacmini kaybederek yandan bakıldığında poposu aşağıda duran kişiler için uygulanan en ideal estetik uygulamadır. Bunun için, germe veya kaldırma operasyonu yapılır. Bunların dışında meme, uyluk ve kol sarkması için de estetik uygulamalara başvurulabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir