Asus ZenFone 2 için Yeni Güncelleme Geldi

Asus ZenFone 2 modeline yeni güncelleme. Güncellemelerin yanı sıra farklı iyileştirme programları geliyor. Asus, ZenFone 2 modeli için özel bir güncelleme yayınlayarak üst modeli tanıttı. OTA üzerinden dağıtımı yapılacak olan yeni güncelleme boyutu 103MB. Güncelleme yaptığınız sırada bilgi silinme olayı yok. Güncelleme sırasında farklı yedekleme işlemi yapmanıza gerek kalmayacak.

Yeni Güncellemeler Kademeli Dağıtılacak

ZenFone 2 modelinin ilk olarak kullanım imkanı ve işlevselliği yükseltiyor. Android işletim sisteminde değişiklik sağlamayacak. Android 6,0 Marsmallow güncellemesini bekleyenler ise biraz daha beklemeye devam edecekler. Güncelleme sırasında herhangi bir yedekleme yapmanıza gerek olmadığı için kolay şekilde işlem yapma olanağı.

Asus ZenFone 2 modelinde güncellemeler kademeli şekilde dağıtılacak. Kısa süre içerisinde dağıtımı başlanacağı belirtildi. Bu güncellemeden yararlanmak isteyenlerin yapacağı ilk iş sık sık ayarlar menüsünü takip ederek güncelleme kontrolü yapmaları. Güncellemeler her an yayınlanabilir. Beklediğiniz güncelleme sistemi çok yakında sizlerle. Dağıtımının kısa sürede yapılması bekleniyor. Üst model güncelleme ile hayat daha kolay.

Kaynak: https://www.sonsurum.net/haberler/asus-zenfone-2-icin-yeni-guncelleme-geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir