Ünlü Modellerin Makyaj Sırları

Makyaj işin özünde bir sanat ve birçok örneğinde de gördüğümüz üzere insanların makyajlı halleri ile makyajsız halleri arasında ciddi farklılıklar var. Ülkemizde Ebru Gündeş ve Demet Akalın en iyi makyaj yapan ünlüler ama biz bu yazıda dünya çapındaki ünlü modellerin makyaj sırlarına bakacağız.

Demet Akalın
Demet Akalın

İşte O Sırlar

Son yılların en ünlü  modellerinden olan  Kendall Jenner, klasik ama ona çok yakışan bir makyaj tercih ediyor. Bu makyajın püf noktası aydınlatan bir göz farı, bol bol maskara ve doğal parlak bir ruj. Aydınlatıcı bu makyajda göz içlerine ve burun kemiğinin üzerine sürülüyor ve ortaya böylesi göz alıcı bir görüntü çıkıyor.

Yine son yıllarda popülaritesi gittikçe artan ve ileride adını daha sık duyacağımız  Suki Waterhouse,. Nude yani doğal makyajın en iyi örneği. Bu makyaj türünde doğal dudaklar işin püf noktası. Belki sadece ten renginde bir ruj veya parlatıcı. Bunun yanında  kaşlarınızı ön plana çıkarıp süreceğiniz bir allık kullanabilir ve kaşlarınızı ince ise belirginleştirebilirsiniz.

 Suki Waterhouse
Suki Waterhouse

O sıra dışı bir model ve beden  hatları ile adeta modellik kavramının sınırlarını zorluyor. O tahmin edeceğiniz üzere Gigi Hadid ve  sade bir makyaj tercih ediyor. Pembe farla kaşlarına kaldırıcı bir etki yaparken ten rengine uygun eye linerla da romantik bir dokunuş sağlıyor. Cildini kusursuz göstermek için ise elbette mineral fondöten kullanıyor.

Dünyanın en iyi top modellerinden birisi olan  Joan Smalls ise  ille de bordo rengi ruj kullanıyor  Ayrıca bu makyajda elmacık kemikleri üzerine aydınlatıcı bir allık sürülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir