TeamViewer ile Uzaktan Erişim Sağlayın

TeamViewer programını kullanarak internet bağlantısı üzerinden herhangi bir bilgisayar veya sunucu ile uzaktan masaüstü bağlantısı kurabilirsiniz. Uzak masaüstü programı olarak kullanabileceğiniz TeamViewer’ı kurduğunuz zaman bağlandığınız kişinin bilgisayarının başında oturuyormuş gibi o bilgisayar üzerinde yetki sahibi olabilirsiniz. Böylelikle yapmak istediğiniz tüm işlemleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

masaüstü bağlantısı
masaüstü bağlantısı

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu programı uzak masaüstü bağlantıları için TeamViewer indir adreslerinden edinebilirsiniz. Farklı kullanıcılar veya tanıdıklarınız için uzaktan erişim imkanı elde edebileceğiniz TeamViewer, kolay kullanılabilen arayüzü ile tamamen kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir.

Evinizden iş yerinizdeki bilgisayara bağlanabilir, müşterilerinizin sorunlarını çözebilir veya arkadaşlarınızın bilgisayarlarındaki sorunları TeamViewer ile çözebilirsiniz. Kolay bir şekilde erişim sağlayabileceğiniz TeamViewer’ı kullanabilmek için programı açmanız yeterli olacaktır. Daha sonra gerekli adımları izleyerek program sayesinde karşılıklı erişim sağlayabilirsiniz.

teamviewer
teamviewer

TeamViewer Nasıl Kullanılır?

Programı açtıktan sonra her bilgisayar kullanıcısına özel olarak verilen kullanıcı ID’si ve şifresi üzerinden karşılıklı erişim sağlayabilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz kişinin kullanıcı ID ve şifresini gerekli yerlere girerek tek bir tıklama ile karşıdaki bilgisayarın masaüstünü kendi masaüstünüz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Aynı şekilde sizin bilgisayarınıza da bağlanmasını istediğiniz kişiler var ise kullanıcı ID’si ve şifrenizi o kişilere vererek bilgisayarınıza tam yetkili olarak erişim kurmalarını sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir