Modern Müzik Kutusu Winamp

Bilgisayarınızda rapor hazırlayın, şirket hesaplarını düzenleyin hatta gelir giderleri bilgisayardaki programınız üzerinden takip edin. Mail ortamında iletişim kurun hatta arkadaşlarınız chatleşin. Buraya kadar her şey tamam, peki ya işin eğlence kısmı? Bilgisayar sadece bu işlere mi yarıyor? Keyifli anlarda için de bilgisayarımızı kullanamıyor muyuz? Mesela müzik dinlemek gibi? Çalışırken bile bir yandan kısık sesle beğendiğiniz tarzda bir müziği bilgisayarınızdan açarak pekâlâ dinleyebilirsiniz. Tabii bunun için önce winamp indirmeniz gerekecektir.

müzik kutusu
müzik kutusu

Winamp Nasıl İndirilir?

Bunun için winamp indir demeniz yeterli olacaktır. İnternetten bu programı kolaylık indirebilir ve ardından dilediğiniz müziği açıp dinleyebilirsiniz. Hatta bu program için modernize edilmiş müzik kutusu bile diyebiliriz. Ayrıca öyle sıradan ve soğuk bir program olmamasının yanı sıra tam tersine kullanışlı ve estetik arayüz tasarımı ile bilgisayarınızda görüntü kirliliğine sebep olmaz. Aslında geliştirilme tarihi oldukça eskiye dayanan bu programın yıllar sonra revize edilmesi ile birlikte daha fazla kişi tarafından tercih edildiğini söylemek mümkündür.

winamp
winamp

Winamp’ın Yeni Eklentilerini İnceledeniz mi?

Bilgisayarınıza winamp indir demeniz ve programı bilgisayarınıza yüklemeniz halinde ister çalışırken ister bilgisayarda keyifli vakit geçirirken müzik dinlemeniz mümkündür. Daha da geliştirilerek piyasaya sürülen bu program hakkında daha fazla bilgi edinmek için ilgili web sayfalarına bakmanız yeterli olacaktır. Bu sayede winamp ile ilgili yeni eklentileri inceleyebilir hatta son sürümünü yakından inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir