İos için Yeni Klavye

Microsoft firması, akıllı telefonlar için ürettiği uygulamalara bir yenisini ekledi. Klavye üzerine yazılan bu uygulama, geçtiğimiz günlerde ios işletim sistemi için de yayınlandı. Daha önceden, android işletim sistemi için yazılan bu yazılımın, akıllı telefon kullanıcıları için oldukça işe yarar özellikleri bulunuyor.

Her ne kadar ios işletim sistemi sürümü yayınlansa da, android işletim sistemi için yayınlanan sürümün özelliklerinin, daha iyi olduğu söyleniyor.

ios
ios

Hem android işletim sistemi, hem de ios işletim sistemi için ücretsiz sunulan uygulama, e-posta ve mesaj uygulamalarını yoğun olarak kullananlar için büyük kolaylıklar sağlıyor.

Klavye Uygulamasının Özellikleri

Akıllı telefonlarda sıklıkla kullanılan yazılımlardan bir tanesi olan Office 365 uygulaması, klavye uygulaması ile daha pratik ve kolay bir hale geliyor. Belgelerinizi bu uygulama sayesinde, kolaylıkla düzenleme imkânına sahip oluyorsunuz.

ios için klavye
ios için klavye

Ayrıca uygulama da, kopyalama ve yapıştırma işlemlerini kolaylıkla yapabileceğiniz bir bölüm de yer alıyor.

Uygulama, Microsoft bünyesinde yer alan Garage Group tarafından tasarlandı. Uygulamanın şimdilik sadece İngilizce versiyonu bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir