Tayland’ta Tatil Yapmak İçin 4 Neden

İnsanlar yaşam dönemlerinde kendilerine yıl içerisinde zaman ayırmalı ve tatil yapmalıdır. Tatillerin değerlendirilmesinde özellikle birçok insan yurt dışı tatillerini daha çok tercih etmektedir. Yurt dışı tatilleri arasında genelde Avrupa ülkeleri çok gözde tatil yerleri olmuştur. Özellikle son dönemlerde tercih edilen tatil bölgelerinden birisi de uzakdoğu ülkeleridir.

Tayland plajları
Tayland plajları

Uzakdoğu ülkeleri arasında en gözde tatil bölgesi ise Tayland’ın başkenti Bangkok olmuştur. Tatil severlerin Bangkok’u tercih etmelerini gerektiren 4 neden vardır.  Öncelikli olarak Bangkok’a gelen turistlerin ziyaret etmek isteyeceği ilk adres kraliyet sarayıdır. Yabancı turistlerin akınına uğrayan saray, olağanüstü olarak ifade edilecek, altın kaplamaya sahip saraydır. İbadethanelerin hepsi ihtişamlıdır.

Kosan Sokağını Gezmeden Gelmeyin

Normal yaşamla, inandıkları tapınaklar yan yanadır. Tayland’ın ziyaret etmenizi gerektiren nedenlerden birisi tropikal meyvelerin her birini tatma imkanına sahip olmanıdır. Aradığınız her tropik meyveye sahip olabilirsiniz. Bangkok’u ziyaretinizde mutlak olarak en popüler sokak olan Kosan sokağını ziyaret etmelisiniz. Yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği sokakta uzak doğu lezzetlerinin yanı sıra dışı dükkanlar yer almaktadır.

tayland
tayland

Tayland’ın başkenti Bangkok’u ziyaret etmenizi gerektiren üçüncü nedenlerden birisi masaj olmuştur. Tayland’ın neresine giderseniz gidin her yerde masaj yapılır. Türk parası ile 10-15 TL’ye yaptırabileceğiniz masaj, tatil için her gelen turistin ilgi göstererek yaptırdığı uygulama olmuştur. Bangkok’un ziyaret etmenizi gerektiren nedenlerden birisi Altın Buda heykeli görmektir. Buda heykeli dünyanın en pahalı yapılarından birisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir