Ofiste Çalışan Bayanlara Giyim Önerileri

Bayanlar için giyim çalışırken de gezerken de çok önemlidir. Özellikle ofis çalışanı bayanlar biraz daha resmi ve sade giyinir. Fakat bu demek değildir ki çirkin olacaksınız. Artık moda iş dünyasının da kapılarını açarak içeri girmiş durumda. Ofisinize şık bir şekilde giderek her haftanın en şık çalışanı olabilirsiniz.

Bayan Ofis Kombini
Bayan Ofis Kombini

Rahat Olun

İlk olarak karar vermeniz gereken bir şey var. O da pantolon ve etek seçimidir. Siz hangisini kendinize daha çok yakıştırıyorsunuz? Sadece moda değil sizin de zevkleriniz bu alanda önem taşıyor. Seçiminizi yaptıktan sonra da dolabınızı buna göre düzenleyin. Sizi hem rahat hem de güzel hissettirecek parçalar tercih etmeye özen gösterin. Rahat olmadıktan sonra güzellik sadece günü kurtarmak olacaktır çünkü.

ofiste şıklık
ofiste şıklık

Dolabınızda her zaman kurtarıcı parçalara yer verin. Klasikte olsa beyaz ya da siyah bluz, kalem etek, siyah deri çanta, siyah pantolon ve küt ayakkabı daima dolabınızda bulunsun. İmajınızın diğer çalışanlardan farklı olduğunu göstermek için makyajınıza da önem verin. Haftanın birkaç günü farklı makyaj stilleri denemek sizi daha havalı gösterecektir.

Son zamanlarda ofis modasında babet ve düz ayakkabı modelleri yer alıyor. Nedeni de işyerinde rahatlığın ön plana çıkmasıdır. Topuklu ayakkabılar ile gün boyu yürümek sizi yoruyorsa daha rahat olacak olan bu tarz modelleri tercih etmeniz sizi hem şık gösterecek hem de daha rahat hissettirecektir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir