Süveter Elbise Nasıl Giyilir?

Ne çok soğuk ne de çok sıcak havaların can kurtarıcısı süveter elbise 90’lı yıllardaki modasından bu yana sürekli kendini yenileyerek günümüzde tekrar en çok tercih edilen elbise olarak kullanılıyor. Mevsimlerin geçiş dönemlerinde ne giyeceğinizi tam kestiremediğiniz için genelde ya çok ince giyinerek hasta olur ya da çok kalın giyinerek sıcaktan pişersiniz. İşte tam da böyle anlarda süveter elbise sizi rahatlığı ile bu tür mevsimlerde koruyacak sevimli bir parçanızdır.

Nasıl Kombinlenir?

Süveter elbiselerin havası, tamamen sizin zevkiniz ve kombinleyeceğiniz parça ile değişmektedir. Topuklu bir bot veya topuklu ayakkabı ile kombinlediğiniz süveter elbise daha klasik bir görüntü yaratmaktayken, spor bir ayakkabı ile kombinlediğiniz süveter elbise ile daha spor bir görüntü elde yaratabilirsiniz.

Süveter Elbise Nasıl Giyilir
Süveter Elbise Nasıl Giyilir

Aksesuar seçimlerinizde spor bir hava yaratmak istiyorsanız çantanızı canlı renklerden seçebilirsiniz. Klasik görünümlü bir hava yaratmak isterseniz bileklik veya şapka gibi aksesuarlardan yararlanabilirsiniz.
Sınırsız şekilde kombinlenebilme avantajı ile bu süveter elbiseleri giyerken havaların geçiş dönemlerinde asla sıkıntı yaşamazsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir