Taylight Diyeti

Hafif ve Etkili Bir Diyet

Diyet deyince biz bayanların suratı asılı veriyor ve zayıflama isteğimiz adeta çileye dönüşüveriyor. İsteksiz başladığımız diyetleri devam ettirmede zorlanıyoruz.  Böyle olunca da, yaptığımız diyetin işe yaramadığından bahsediyoruz. Ve tüm bunların sonunda zayıflamak hayal gibi gelmeye başlıyor.

Diyet
Diyet

Öncelikle yapacağımız diyetin başarısı diyet boyunca dokuz bardaktan fazla olmamak üzere içtiğimiz sudan ve bol bol yaptığımız spordan geçiyor. Yani su ve spor, bütün zayıflama diyetlerinin vazgeçilmezi bunu bir kenara yazdıktan sonra artık diyet yapmaya başlayabiliriz.

Kolay Bir Diyet Arayanlar İçin

“Peki, hangi diyeti yapalım?” dediğinizi duyar gibi oluyorum. İşte bu noktada Taylight diyetini önerebilirim. Bu diyetin uygulamasıysa şöyle:

Sabahları 1 dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, arada grisini, çay sınırsız. Yalnız çayın şekeri olmadan için.

Taylight diyeti
Taylight diyeti

Öğlenleri, 1 porsiyon sebze yemeği, hangi sebzeyi seviyorsanız, seçmek size kalmış. Ispanak, pırasa, pazı, kabak… Artık canınız ne çekiyorsa yanında bir kâse yoğurtla tüketebilirsiniz.

Akşamları, protein kaynağı olan et çeşitlerinden 100 gramı geçmemek kaydıyla yenilebilir.  Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra orta boy elma yenilebilir veya limonata içilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir