Samsung’tan Note 7 Uyarısı

Teknoloji devi Samsung son zamanlarda çok eleştiri aldı. Özellikle çıkardığı son cihaz olan Note 7 dünya genelinde büyük krizlere yol açtı. Üretilip dağıtımı yapılan ürün başlarda beğenilip talep görmesine rağmen daha sonradan büyük sorunları da beraberinde getirdi. Cihazın ısınması ve bataryasının çabuk dolması başlarda şüphe uyandırırken daha sonradan cihazların ısınarak patlaması cihaza olan güveni sıfıra indirdi.

samsung
samsung

Piyasadan Toplandı

Yaşanan bu gelişmelere karşı Samsung cihazda belirli başlı düzenlemeler yapsa da sorun değişmedi. Telefonlar ısındı ve yeniden patladı. Bu noktada eleştirilerin hedefi olan Samsung radikal bir karara daha imza attı. Samsung, Note 7 cihazlarının üretim ve satımını durdurarak bir süre kabuğuna çekilmeyi planıyor.

samsung galaxy note 7
samsung galaxy note 7

Cihazlar tüm piyasadan toplandı ve üretimi durduruldu. Üstelik birde uyarı geldi. Samsung, cihazı bulunduran kişilerin cihazı kapatmasını ve kullanmamasını tavsiye ederek uyarı da bulundu. Kullanıcılar herhangi bir zorluk yaşamadan cihazı değiştirebilecek ya da iade ederek parasını geri alabilecektir. Note 7’nin geleceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir