Deri Ceketler Bu Sezon Moda Değil!

Deri giysiler zamansızdır. Modanın gelip geçici rüzgârlarından, karmaşasından çok da etkilenmez. Hem spor hem vintage, ya da bohem her stile uyabilen deri ceket her zaman modadır. Özellikle bahar aylarının gözdesidir deri ceketler, üstelik bir deri ceket ile onlarca kombin yaratabilirsiniz.

Deri Ceket ile Stil Yaratmak Kolaydır!

Deri ceketinizi ofis, günlük, brunch, düğün, davet ve seyahatlerde, her duruma göre küçük farklılıklar ekleyerek ortama uyarlayabilirsiniz.

deri ceket
deri ceket
  • Brunch Davetleri için uygundur…

Brunch programları biraz daha neşeli giyim parçaları seçerek enerjik ve havalı olabileceğiniz en uygun ortamlardan biridir. Desenli elbisenizin üzerine alacağınız bir deri ceket ve kombininizi renkli bir Sneaker spor ayakkabı ile tamamlayarak son derece bakımlı, rahat ve şık görünebilirsiniz.

  • Akşam yemekleri için biçilmiş kaftan…

Akşamüstleri yemeğe giderken, şık bir günlük elbise üstüne giyilebilen deri ceket hem, fonksiyonel, hem de tarz durabilir. Deri ceketiniz kahve, siyah, taba gibi renklerde ise elbise renklerini daha açık ve parlak tonlarda seçebilirsiniz.

deri ceket kombini
deri ceket kombini
  • Gezi veya seyahatlerde rahatlık

Skiny Jeanlar, kısa şortlar ve kısa ekose etekle ile oldukça spor ve şık bir görüntü oluşturabilirsiniz. Kalın topuklu Ankle bir bot ile tamamladığınızda harika bir stil olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir