Saç Kuruluğunu Giderebilmek İçin Evde Uygulanabilecek Kürler

Saç kuruluğunu giderebilmek için evde kolayca hazırlanabilecek kürler ile ışıltılı ve yumuşak saçlara kavuşmak çok daha kolay. Hindistan cevizi bu anlamda birçok kozmetik ürünün yeni gözdesi haline geldiği gibi evde doğal yöntemlerle elde edeceğiniz kürler saçlarınızı daha da yumuşak bir hale getirmede güçlü bir alternatif oluşturuyor. Hindistan cevizinin sütü yüz için tonik olarak kullanılabildiği gibi saç için hazırlanan kürlere eklenerek ışıltı kazandırmaya yardımcı olur.

saç bakımı
saç bakımı

Hindistan Cevizinin Faydaları

Hindistan cevizi, şampuanlarda kullanılabildiği gibi aynı zamanda daha yumuşak ve kolay taranan saçlar için saç kremleri içerisinde de kullanılır. Bunun dışında evde 6 birim Hindistan cevizi sütü ile 3 birim Hindistan cevizi yağı içerisine 1 birim bal karıştırılarak şampuan öncesi saça uygulayın. 20-30 dakika bekledikten sonra saçlarınızı durulayın.

saç modeli
saç modeli

Bunun dışında çantanızda taşıyacağınız bir tüm gün uygulanabilecek bir sprey için de 4 kaşık su, 1 kaşık Hindistan cevizi sütü, 1 kaşık E vitamini yağı ve kokusunu sevdiğiniz bir yağdan ortalama 10 damla koyarak gün içerisinde saçlarınıza uygulayarak ışıltılı bir saça sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir