Dekorasyonunuz Sevdiğiniz Renklerle Daha Güçlü

Renklerin insanlar üzerinde bazı etkileri vardır. Öyle ki, bu durum uzmanlar tarafından da kanıtlanmış olmakla birlikte hemen herkesin kendini daha iyi hissettiği bazı renkler mutlaka vardır. Kimileri sevdiği renkleri kıyafet seçimlerinde kullanırken, kimileri evinin dekorasyonunda tercih ediyor. Sonuçta evine her baktığında kim kendini daha iyi hissetmek istemez ki?

dekorasyon
dekorasyon

Evinizde En Çok Hangi Rengi Görmek İsterdiniz?

Kadınlar başta olmak üzere insanların evlerini dekore etmek istemelerinin en büyük sebeplerinden biri de sürekli aynı resme bakmaktan sıkılmış olmalarıdır. Hiç bir şey yapamasalar bile en azından mobilyaların yerlerini bile değiştirmek onlar için bir değişiklik sayılabilir. Fakat bazen bundan daha fazlasını yaparak köklü bir dekorasyona girişirler. Mesela mobilyalar, halılar, perdeler derken evinizin çehresi epey bir değişir.

dekorasyon önerileri
dekorasyon önerileri

Mobilya seçerken gözünüz ister istemez beğendiğiniz renklere kayar. Mesela koltukla açık krem veya bej tonlarını tercih ediyorsanız, halıda daha canlı renkleri kullanabilirsiniz. Örneğin en sevdiğiniz canlı renkler hangileri ise, mor mu ya da kırmızı mı? Halınızı bu renklerden oluşan modeller arasından seçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir