Redüktör Nedir ve Ne İşe Yarar?

Redüktör, devri sabit olan dizel motor, elektrik motoru, benzinli motor gibi sürücülerden gelmekte olan yüksek devirde olan hızı makine için gerekli olan hıza dönüştüren ya da hareketin yönünü değiştiren dişli sisteme verilen alette verilen addır.

Redüktör Nedir ve Ne İşe Yarar
Redüktör Nedir ve Ne İşe Yarar

Redüktör Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Redüktör seçimi yaparken ihtiyaç duyulan redüktör devri, tahvil oranına dikkat edilip, işletme koşulları da değerlendirilmesi gerekir. Ayrıca aletin takılacak olduğu motorun özellikleri de önemli olan etkenlerdendir.

Bunun yanı sıra bir iş makinesine bağlanacak ise bu iş makinesinin cinsi ve genel özellikleri de bu seçim yapılırken önemsenmesi gereken detaylar arasında yer alır. Bu aletin çalışma koşulları ve de soğutma imkânları, çevre koşulları da seçim yaparken dikkat edilecek olan kriterler arasında sayılabilir.

İşletmenizin ihtiyacı olan türe en uygun olan planlamayı en doğru şekilde yaparak danışmanlık hizmeti veren Remas, sizlere özel üretim yaparak gerekli olan ihtiyacınızı da karşılayacak üretimi sunuyor. Remas müşterilerinin istek ve arzularına göre özel üretim yapmasının yanı sıra sizlere kaliteli çözümler üreterek iş gücünüz de gerekli olan uygulamanın sağlanması için en doğru seçimi yapmanızı kolaylaştırır.

Redüktörler hakkında gerekli olan teknik özelliklere ulaşıp ihtiyacın planlamasını yapmak, çözümler ve özel üretimler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak ve projelendireme aşamaları ile ilgili bilgi almak için http://www.remas.com.tr/reduktorler/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir