“Paramparça” Olan Hayatlar

Star TV’nin beğenilen dizisi “ Paramparça “ doğumda karışan iki bebeğin hikâyesi ile başladı. Yıllar sonra gerçek ile yüzleşen aileler ve kızlar bu duruma verilen tepkiler elbette ki olmazsa olmaz yeni aşk tomurcukları ile renklendi. Erken Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı dizi yurtdışında da ilgi görüyor. Peru, Dubai, Gürcistan gibi ülkelere satılan dizinin hedefi 70 ülke hedefine ulaşmak.

Paramparça dizi
Paramparça dizi

Sezon Finali Ne Zaman?

Yayınlandığı ilk günden itibaren oldukça beğeni toplayan “Paramparça” dizisi 28 Haziran 2015 tarihinde yayınlanacak olan 25.bölümünün ardından sezon finali yaparak izleyicilerinden ayrılacak.

Sezon finali duyumlarının ardından dizinin hayranları tarafından en çok merak edilen 2015-2016 sezonunda yayınlanıp yayınlanmayacağı ve de yayın olacaksa hangi kanalda devam edeceği idi.

Yapılan açıklamalara göre yeni sezonda ekranlarda olacak olan dizi 7 Eylül 2015 tarihinde ilk yeni sezon bölümü ile ekranlara merhaba diyecek. Star TV’ de yayınlanan dizi aynı kanalda yayınlanmaya devam edecek. Yeni sezonda kadroda değişiklik olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir