Seksenler

Televizyon dizileri artık hayatımız bir parçası haline geldi. Öyle bir hal oldu ki bazı dizilerin kahramanlarını kendimizden, ailemizin bir parçası haline getirdik. Kendimizde olduğuna inandığımız televizyon dizilerinin başında da TRT ekranlarında yayınlanan Seksenler dizi gelmekti. Komedi, Romantik ve tam bir aile dizisi olan Seksenler’in başrollerini Rasim Öztekin, Şoray Uzun, İlker Ayrık ve Özlem Türkad paylaşmaktadır.

Seksenler
Seksenler

80’li Yılların Tüm Yaşanmışlıkları Bu Dizide

 Gerek oyuncu kadrosu gerekse de senaryosunda geçmiş yaşadığımız hikayelerin, aşkların, özlemlerin ve yaşam tarzının anlatıldığı dizi de her insandan bir parça bulunması Seksenler dizisinin reyting rekorları kırmasına neden oluyor. Günümüzde birçok genç hayalen hatırlar merdaneli çamaşır makinelerini, vatkalı bluzları, kabarık saç modellerini, İspanyol paça pantolonları işte tüm dikkat çeken ve bir döneme damgasını vurmuş bu eşyaları bu eşyaları giyen insanların temiz sevgilerini bu dizide görebileceksiniz.

Bir sonraki bölümünü merakla bekleyeceğiniz seksenler dizisi sit com olarak dizisi severlerin beğenisine sunulmuştur. 80’li yıllardan başlayarak günümüze kadar uzanan dizi geçmişin tüm izlerini en ince ayrıntısı ile dizi severlerin beğenisine sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir