Kurtlar Vadisi Yeni Bir Rekor Kırdı

Kurtlar Vadisi 2015 yılının ilk çeyreğinde YouTube platformunda tam olarak 86 milyon kere izlenerek 78 milyon olan Türkiye nüfusunu geçerek yeni bir rekor daha kırdı. Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye’de internet üzerinden en fazla izlenilen dizi olma başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Diziye ait olan resmi YouTube kanalında bölümler ortalama olarak 2 milyon kişi tarafından izleniyor. Kanal D’nin resmi internet sayfasında ise Kurtlar Vadisi Pusu, her hafta yaklaşık 1 milyon 500 bin kişi tarafından izleniyor. Görme işitme engelli kişiler için ise dizinin özel sürümleri yayınlanıyor.

Kurtlar Vadisi Rekor
Kurtlar Vadisi Rekor

İzleyici Sayısı Türkiye Nüfusunu Geçti

Kurtlar Vadisi Pusu’nun resmi YouTube kanalında yayınlanan bölümler bu yılın ilk aylarından beri ortalama olarak 86 milyon kez izlendi. Bölümlerin toplam olarak izlenme süresine bakıldığında ise 1 milyar 625 milyon dakika ortaya çıkıyor. Bu rakamlar ise toplam izleme süresinin 3 bin 90 yıl olduğunu gözler önüne seriyor.

2015 yılında internet üzerinden izlenme konusunda yeni rekorlar kırmaya başlayan kurtlar Vadisi Pusu, geçtiğimiz yıl 122 milyon izleyici sayısına ulaşmıştı. Rakamlara bakıldığı zaman ise 78 milyonluk Türkiye nüfusunun geçildiği gözüküyor.

Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türk Cumhuriyetleri ve Avrupa’dan da izlenen Kurtlar Vadisi Pusu’nun ayrıca Arapça dilinde yayın yapan bir YouTube kanalı da bulunuyor. YouTube üzerinden Kurtlar Vadisi Pusu’yu İngilizce, ve Arapça altyazılı olarak da izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir