Kırgın Çiçekler

Televizyon dünyasında beğenilen diziler arasında yerini alan ciddi dizi yapımlarından birisi de Kırgın çiçekler dizisi olmuştur. Yapımcılığını NTC medya’nın yaptığı dizi de başrolleri Özgür Çevik, İpek Karapınar ve Birol Damla Yılmaz paylaşmaktadır. Ailelerinden bir haber kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve bu isimlerin başında Eylül’ün hikayesi anlatılıyor.

Eylül’ün Hikayesi

Kırgın Çiçekler
Kırgın Çiçekler

Dizinin kahramanı olan Eylül 16’sında bir kız olup, annesi Mesude, kardeşi Büşra ve Üvey babası Kemal ile birlikte yaşarken bir gün üvey babası Kemal’in tacizi ile karşılaşıyor. Yaşadığı tacizi annesine anlatan Eylül annesinin şefkatli kolları altına girmeyi beklerken, annesi genç kızı yetimhaneye teslim ederek kurtulmaya çalışıyor. Üvey baba Kemal, yetimhaneye teslim edilen kızının peşini yinede bırakmıyor.

Yetimhanedeki her biri farklı hikayelere sahip yetim arkadaşlarının desteği ve yetimhane sorumlularından Feride Hanımın yardımını da alan Eylül’ün serüven dolu hikayesini keyifle ATV erkanlarından izleyebileceksiniz. Yetimhane karşısında göz kamaştıran zenginlik içerisinde yaşayan insanlar bulunurken, yolun diğer karşısında ise ailelerini bilmeyen ve terk edilen genç kızların hikayesi anlatılmaktadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir