Modern Dekorasyonda Aksesuar Kullanımı Nasıl Olur?

Modern dekorasyon denildiği zaman akla minimal tasarımlar ve sadelik gelir. Bu sebeple modern dekorasyonunuz ile uyumlu olan aksesuarlar kullanmak istiyorsanız öncelikle göz yormayacak sade tasarımlara sahip aksesuarların sahibi olmalısınız.

aksesuar
aksesuar

Göz yormayacak şekilde sade dekore ettiğiniz salonlarınızda her noktada biblo, resim ve ayna kullanmanız hatalı bir uygulama olacaktır. Bu sebeple aksesuarlarınızın sayısını da düşük tutmalısınız.

Renkler arasında kontrasta yol açmadan, görüntü kalabalığı yaratmayacak aksesuarlar seçmelisiniz. Aşırı ışıltılı renkli aksesuarlar fazla göze çarpacağı için modern dekorasyonunuzun bütünlüğünü bozabilirsiniz.

Modern Dekorasyon ve Perde Seçimi

Perde ve halı gibi eşyalarınızda modern çizgiler ile tasarlanmış olan ürünlere yönelmelisiniz. Özellikle stor perde modelleri modern dekorasyon için en ideal perde modelleri arasındadır.

modern dekor
modern dekor

Tablo kullanmak istiyorsanız yine aynı mantığı izlemelisiniz. Estetik duruşa sahip olan ve salonunuzdaki mobilyaların renklerine uygun olan şık ve beğendiğiniz tablolara modern dekorasyonunuz içerisinde yer verebilirsiniz.

Akşam vakitlerinde loş ve romantik bir hava yakalayabilmek istiyorsanız lambader aydınlatma ürünleri kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir