Masrafa Girmeden Yeni Kot Pantolon Sahibi Olun

Kot pantolonlar kuşkusuz ki kadın erkek fark etmeksizin herkesin her mevsim ilk kurtarıcılardan bir tanesidir. Günlük hayatta vazgeçilmez parçalarından bir tanesi olan kot pantolonun eğer eski değilse veya sıkıldıysanız pantolonunuz ile bambaşka bir karşıya yaratabilirsiniz. Peki nasıl bu yazımızda siz değerli okuyucularımıza para harcamadan yeni bir kot pantolon yapmanın yollarını kısaca anlattık.

eski kotla yenilik
eski kotla yenilik

Eski Pantolonu Değerlendirmek İsteyenler

Eski kot pantolonunuzu alın. Pantolon paçasındaki dikişli kısmı makasla korkmadan kesin. Daha sonra bir cımbız yardımıyla kestiğiniz yerlerin yanlarından püskül çıkartmaya başlayın. Uzunluğuna kısalığını kendiniz ayarlayabilirsiniz.

eski kottan etekler
eski kottan etekler

Altta kalan beyaz ipleri cımbız ile tek tek çekin. Sadece kotun kendi ipinin kalmasını yani mavi ipin kalmasını sağlayın. Beyaz iplerin hepsini temizledikten sonra parçalarda hoş bir mavi püskül kalmış olacak. İşte size yeni pantolon. Yine pantolonun dikişli kısmına makasla keserek farklı bir kot pantolon modeli oluşturma bilmeniz mümkün. Bu sizin yaratıcılığınıza kalmış bir durum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir