Evinize Sihirli Dokunuşlar Yapın

Her birimizin yaşam alanları olan evlerimiz kesinlikle iyi bir dekorasyonu hak ediyor. Sürekli değişen dekorasyon trendlerini takip etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Aslında çok küçük dokunuşlarla ev dekorasyonunuza çok büyük değişimleri  siz kendiniz ellerinizle yaratabilirsiniz. Bu yazımızda siz değerli okuyucularımız için evinizde yapabileceğiniz bazı sihirli dokunuşlardan bahsetmek istedik.

ev dekorasyonunda yenilik
ev dekorasyonunda yenilik

Evlerde Yaratıcılığınızı Kullanın

Aksesuar seçimi konusundan başlamak gerekirse bir tablo ile odada çok modern bir görünüm yakalamak mümkün. Veya orta sehpa hızlı kullanacağınız klasik dikkat çekici birkaç aksesuar ambiyansı tamamen değiştirebilir. Eğer yatak odanızda veya oturma odanızda ebatı küçük bir duvar varsa buraya uyumlu bir duvar kağıdı yapıştırabilirsiniz. Hem ekonomik olur hem de böylece kendinize ait bir köşe oluşturmuş olursunuz.

yeni ev dekorasyonu
yeni ev dekorasyonu

Veyahut klasik etkilerin hakim olduğu bir salona sahipseniz bir köşede modern etkilerinin yer aldığı bir stil yaratabilirsiniz. Mesela koltuğunuzun kırlent kılıflarını uyumlu bir renk ile değiştirdiğinizde sanki mobilya takımınızı yeni almış gibi hissedebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir