Küçük Salonları Büyük Göstermenin Yolları

Herkes büyük bir eve sahip olmayabilir. Hatta bazen küçük evler daha şirin ve kullanışlıdır. Önemli olan dekorasyonunu iyi yapmaktadır. Küçük evi dekore etmek çok önemlidir. Büyük evden daha zordur. Seçeceğiniz eşyalar küçük olan salonu daha da boğuk bir hale getirebilir. Bu yüzden salonunuzu büyük göstermeniz gerekiyor.

küçük salonlar
küçük salonlar

Nasıl Büyük Gösterilir?

Salonunuzu büyük göstermek için Retro koltuklar tercih edebilirsiniz. Bu koltuklar odayı hem şık hem de geniş gösterecektir. Ayrıca bu yılın moda ürünlerinden biridir. Bunun yanı sıra televizyon ünitesi kullanacaksanız eğer sakın büyük boy tercih etmeyin. Büyük boy televizyon üniteleri odayı çok boğuk bir yapıya sokabilir. Hem dekorasyon alanınız kısıtlanır hem de siz bile sıkılırsınız.

salon dekoru
salon dekoru

Odanızda büyük boy aynaları da kullanabilirsiniz. Bunlarda odaya şık görünüm kazandıracaktır. Perde tercihinizi de ince tüllerden yana yapın. Odanızı açacaktır böylece. Açık raflar kullanmakta bir diğer büyük gösterme tüyosudur. Bu tüyolara kulak verirseniz eğer odanızı güzel bir görünüme sokabilir, ferah ferah yaşayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir