Çalkantılı Bir Hayat: Aşk Zamanı

Aşk Zamanı, , yönetmen koltuğunda ise Tarkan Karlıdağ’ ın oturduğu, senaryo yazarlığını Ali Erze’ nin yaptığı aşk temalı Türk TV dizisidir. Başrolünde ünlü halk müziği sanatçısı, son yılların başarılı aktörü Yavuz Bingöl’ e, Ali Ersan Duru, Burcu Binici, Nihan Balyalı, Deniz Uğur, Serven Çankar, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın başarılı oyunculukları ile eşlik ediyor.

Aşk Zamanı Dizi
Aşk Zamanı Dizi

Tatlı Sert Bir Adamın Hikayesi

Yeraltı dünyasının namlı kabadayısı Orhan Yanar (Yavuz Bingöl), çok sevdiği eşini kaybettikten sonraki aile yaşantısında kontrol sorunları yaşar. Kızları ile arasında şiddetli gerilimler olur. 5 kızı ile birlikte şehir hayatından Ege’ de küçük bir kasabaya yerleşerek ailevi problemleri dizginlemeye çalışır. Orhan ve kızlarını bu yeni ve küçük yaşam çevresinde bekleyen sürprizler vardır.

Tarkan Karlıdağ Farkı

Behzat Ç. bir Ankara Polisiyesi, Kiraz Mevsimi, Elveda Rumeli, Hayat Bilgisi gibi başarılı bir çok dizinin ve sinema filminin tecrübeli yönetmeni Tarkan Karlıdağ Aşk Zamanı ile de kaliteli bir çalışmaya imza atmış. Diyaloglar ve karakter seçimleri başarılı oyuncu kadrosuyla tamamlanıyor. Muhteşem Ege manzaraları çekimlerini görüntü yönetmeni Gürcan Mete Şener, ”Aşk Zamanı” ile çok iyi harmanlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir