Hayatın Acı Gerçeklerinden Son Çıkış!

TRT, yeni bir başarılı diziye imza atarak seyircileri ile buluşuyor. Başrollerinde Kızıl Elma’dan hatırlayacağınız yakışıklı oyuncu Furkan Palalı (Kenan rolünde) ve çocuklar duymasın ’da oynayan Sultan Ulutaş(Zeynep) Son Çıkış ‘ta yer alıyor. Devamında gelen cesur karakteri ile Tolga Güleç üstün oyunculuk performansını seyirci ile buluşturmayı başarıyor.

Konu olarak İstanbul’un köşe sokaklarından birinde yaşayan mahalle çocukları, onların uyuşturucuya ve belaya bulaşmış halleri konu oluyor. Bıçaklamadan içeri giren Kenan uyuşturucu bağımlısı iken içeride bırakıyor ve kendini sorgulayarak hayatına çeki düzen veriyor. Hapse girmeden önce ise ailesini ve sevdiği kız olan Zeynep’i en yakın gördüğü dostu Cesur’a emanet eder. Ne yazık ki Cesur’un Kenan’a ihanet etmesi ile olaylar başlar. Devamında gelecek olan serüvende Zeynep’in öldü diye bilinen babası aslında ölüm döşeğinde bir holding sahibi olduğu ortaya çıkar. Tabi ki bu durum zengin- fakir çatışmasını göz önüne getirecek.

Son Çıkış
Son Çıkış

Gençleri Aydınlatmak için İki Öğretmen!

Mühendis olan ve sonradan dini sorgulayarak mahallede imamlık yapan imam Yusuf ve danışman- rehber öğretmen Nilüfer’in geçmişe dayalı ilişkileri ile gençler için yaptıkları çalışmalar gündeme gelecek.

Heyecanlı bir dizi için Son Çıkış TRT ekranlarında sizleri bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir