İlginç Lamba Modelleri ile Evlerinize Tarz gelsin

Aydınlatma, dekorasyonun vazgeçilmezidir. Dekorasyonun önemli detayı lambalar ve farklı modelleri ile evlerinize konforu getireceksiniz. Farklı tasarımlardan oluşan lamba modelleri oldukça beğeniliyor. Çok amaçlı kullanıldığı için evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kendinizde evinizde kullanmadığınız aksesuarlardan farklı modeller yapabilirsiniz.

dekoratif lambalar

Yeni Stil Lamba Modelleri

Stil sahibi kişiler için ilginç modeller her zaman bulunur. Bu sezon özellikle doğa esintilerini lamba detaylarında göreceksiniz. Ağaç dallarından yapılmış doğal modellerle evleriniz aydınlanacak. Yeni modeller içinde ilginç renkli su şişelerinin lamba avizesi olarak kullanıldığı görülüyor. Otantik bir hava evlere hâkim olacak.

lamba modelleri

Eski bakır eşyalarınız varsa atmayın. Bakır kapların içine tasarımcılar lambaları ilginç modellerde dizayn ederek özel çeşitleri sizlere sunuyor. Sizler de kendi özel eşyalarınızı değerlendirebilir ve evinize renk katabilirsiniz. Eski ampulleri atmayarak onları dekoratif amaçlı kullananların sayısı da arttı. Ampul içine farklı süs eşyaları yerleştirerek evinize şık bir alan yaratmanız mümkün. Modern tasarımlara her zaman rağbet fazla. Sizler de kendi tasarımlarınızı yaratın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir