2015 Makyaj Teknikleri

Makyaj kadınlar için kötü günlerde güçlü görünme, iyi günlerde ise güzel ve alımlı görünmenin en kolay yoludur. Günün her anında kullanılan makyaj, her yeni sezonda birbirinden farklı teknikler ile karşımıza çıkar. Doğal makyaj, gece makyajı, sade makyaj ya da gelin makyajı olmak üzere, kullanılacak olan her alana göre seçimler değişiklik gösterir. Bu yüzden her bayanın makyaj teknikleri hakkında ince tüyolara sahip olması gerekir.

Makyaj Modasının Son Renkleri

2015 makyaj modasına bakıldığında geçmiş dönemlerdeki gibi ağır ve renkli tonlara rastlamak mümkün değil. Daha sade ve pastel renklerin kullanıldığı makyaj modası, bayanları doğallığa yönlendiriyor.Özellikle ten rengine yakın olan kahve ve şeftali renklerin kullanımı oldukça yaygındır. Önceden yüzün her bölümü ayrı ayrı renklendirilerek ön plana çıkarılsa da şimdilerde kişinin isteğine göre sadece göz, dudak ya da elmacık kemiklerinden bir tercih edilir.

makyaj teknikleri
makyaj teknikleri

Bu sayede yüzde abartılı olan “boya küpü” ibaresi kaldırılmış olur. Makyaj tekniklerinde son zamanlarda uygulanan bir diğer değişim ise farklı ton fondötenler ile yüz hatlarını daha ince göstermedir. Makyaj hakkında daha çok bilgiye ulaşmak için SNTLİFE’ta yer alan güzellik kategorisini inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir