Hamileler İçin Filmler

Hamilelik döneminde, evde durmayı tercih eden veya buna mecbur kalan anne adayları, zaten yoğun bir duygusallık döneminde oldukları için çoğu zaman can sıkıntısı çekebilirler. Bu yüzden onları bu dönemde oyalayacak ve hamilelikle ilgili duygusal ve eğlenceli içeriğe sahip filmleri izleyebilirler. İşte, can sıkıntısına iyi gelen eğlenceli hamileler için eğlenceli filmler

Dokuz Ay

Başrollerinde Robin Williams, Hugh Grant ve Julian Moore gibi ünlü yıldızların oynadığı filmde, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşının hamile kaldığını öğrenen bir baba adayı, kendisi istemediği halde kız arkadaşının çocuğu istediğini söylemesiyle aralarında çıkan çatışmaları komik bir dille anlatıyor.

hamile
hamile

Kaza Kurşunu

Birbirlerinden oldukça farklı olan iki insanın, tek gecelik ilişkiden sonra bebeklerinin olacağını öğrenmesiyle olaylar gelişiyor ve bebek için birbirlerine bir şans vermeye karar veriyorlar.

Aramızda Bebek Var

Genç bir anne adayının, hamilelik ve anne olmayla ilgili bakış açısını değişik ve esprili bir dilde anlatan otobiyografik bir film.

hamile
hamile

Baby Mama

Kariyerine odaklanan ve orta yaşlara geldiğinde bebek sahibi olmak isteyen fakat bunu başaramayınca genç bir kızın taşıyıcı annelik yapmasını isteyen Kate’in hikâyesi anlatılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir