Hamileler için Eğlenceli Filmler

Gebelik dönemi her ne kadar mutlu ve heyecanlı bir evre olsa da bir o kadar da korku ve streslidir. O nedenle gebe anne adaylarını rahatlamak için zaman zaman eğlenceli filmler izletilebilir. Örneğin: Bir akşam eşinize bu filmlerden alarak güzel bir akşam geçirmesine yardım edebilirsiniz. Böylece bir nebzede olsa stresleri ve korkuları ortadan kalkar.

Hamileler için Eğlenceli Filmler
Hamileler için Eğlenceli Filmler

Anne adaylarına önerilecek en güzel filmlerden birisi de 2009 yapım olan Uzaklara Gidelim filmidir. Filmde ilk çocuklarını bekleyen zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden genç çift Burt ve Verona’nın hayatı anlatılıyor. Film dramatik ağırlıklı bazı sahnelerle beraber bu çiftin daha iyi yaşam bulmak için uğraşlarını konu ediniyor.

Hamileler için Eğlenceli Filmler
Hamileler için Eğlenceli Filmler

Anne adaylarına önerilebilecek bir diğer film ise Baby Mama’dır. Başarılı bir iş kadını olan ve bekar olarak yaşamına devam eden Kate, kariyerini ve iş yaşamını yoluna koyduktan sonra çocuk doğurmaya karar veriyor. 37 yaşına geldiğinde çocuk doğurma ihtimalinin kalmadığını öğrenince tüm hayalleri suya düşer… Ayrıca Aramızda bebek var, Dokuz Ay, Sürpriz baba, Gelinin Babası 2, Anneler ve Kızları,  Doğum Sancıları gibi filmlerde anne adaylarının zevkle izleyebilecekleri filmler arasında yer alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir