Doğal Yöntemlerle Dudak Dolgunlaştırma

Herhangi bir estetik cerrahının kısa sürede dolgunlaştırabildiği dudakları siz doğal yöntemlerle de başarabilirsiniz. Dudak dolgunlaştırmada etki sağlayan en önemli doğal yöntemlerden birisi de zeytinyağıdır. Zeytinyağını dudaklarınıza fırça yardımıyla uygulatarak hem nemli kalmasını hem de dolgunlaşmasını sağlayabilirsiniz. Ten başına uygulanabileceği gibi aynı zamanda içerisine bir miktar bal da karıştırılabilir. Bal da dudakların daha dolgun gözükmesine yardım edecektir.

dudak
dudak

Dudak dolgunlaştırma da etki sağlayan bir diğer yöntem de kabartma tozu ve nanedir. Kabartma tozu tek başına kullanıldığında dudaklarda yıpratıcı etki bırakabilir. O nedenle yine içerisine bir miktar zeytinyağı karıştırabilir veya naneyi de ekleyerek tümünü her gün dudaklarınıza uygulayabilirsiniz.

dudak
dudak

Dudak dolgunlaştırma da amaç kan akışını hızlandırmaktır. O nedenle dudaklarınıza bazı doğal hareketlerle de dolgunluk kazandırabilirsiniz. Bu hareketler dudak büzerek nefesi dışarıya verme, dudağı germe, dudakta sekiz rakamını çizme ve a,e,ı,o gibi sesli harfleri söyleme gibi değişik hareketlerdir. Her gün bu hareketleri 3’er kez tekrarlayarak kan akışını hızlandırabilir böylece eskisinden daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir