Tulum Modelleri ve Uygun Kombineler

Tek parçalı giyim sevenler için tulumlar çok kullanışlı. Tulum giymenin püf noktaları sizlerin daha şık görünmesini sağlayacak. Desen ve renk uyumlarına dikkat ederek giydiğiniz zaman her beden tipine yakışan kıyafettir. Uzun boyluların tercih edeceği tulumların bol paçalı olması bedeni daha güzel gösterir.

Tulum Kombinleri
Tulum Kombinleri

Tulum En İyi Nasıl Giyilir?

Atletik bir vücuda sahip olanlar ince askılı modelleri tercih etmeli. Düşük bel tulumlar da erkeksi vücutlar için iyi bir seçenek. Kıvrımlı vücut hatlarına sahip olanlar koyu renk tulumlardan yana tercihini kullanmalı. Zayıf olanlar pileli ya da fırfırlı modelleri tercih edebilirler. Boyu kısa olanlar seçimlerini dikkatli yapmalı ve uzun tulum yerine kısa olanlarını tercih etmeli.

Tulum Kombinleri
Tulum Kombinleri

Siyah tulumlar her bedende güzel durur. Altın rengi büyük aksesuarlarla uyum içerisinde giyilir. Metalik renkli ayakkabılar özellikle siyaha çok yakışır. Ofis için giyeceğiniz modeller arasında drapeli tulumlar gelir. Ceketle uyum sağlayan tulumları davetlerinizde giyebilirsiniz. Çantaları özellikle çapraz kullanmayı deneyin. Çapraz taktığınız zaman bendiniz daha formda görünecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir