Günübirlik Tur Organizasyonu ile İstanbul Adalar Turu Keyfi

Yüzlerce yıllık tarihi geçmişe sahip olan Asya ve Avrupa’yı birbirinden ayıran İstanbul Boğazının görkemli ev sahibi İstanbul görülmeye değer eşsiz Adaları ile tam bir görsel şölen oluşturuyor. tarihin tozlu sayfalarının yankılandığı yerli ve yabancı binlerce turistin akın ettiği İstanbul ilinde 9 farklı Ada bulunuyor.Bu yaz gezi rotanızı Gezigo firmasının sağladığı imkanlar ile tarihe kaynaklık eden adalarda geçirebilirsiniz. Firma ile talep edeceğiniz İstanbul Adalar turu özel bir rehber eşliğinde keyifli dakikalara tanık olmanızı sağlayacak.

Tarihi Mekanların Dokusunu Adalar Turu ile Keşfedin!

İstanbul’da yer alan 9 Küçük ada; Kınalıada, Büyükada, Heybeliada, Burgazada, Tavşan adası, Sedef Adası, Yassıada, Sivriada, Kaşık Adasından oluşuyor. Tüm bu Ada parçacıkları içerisinde yerli ve yabancı pek çok turistin rahatlıkla gezebildiği ve İstanbul’un keşfedildiği adalar arasında Burgazada, Kınalıada, Büyükada ve Heybeliada yerini alıyor. Gezigo firması ile özel ulaşım, bireysel rehber fırsatı ve duraklar arası transfer farkı ile gezi deneyiminizi daha kolay ve kusursuz hale getiriyor.İstanbul Adalar turu; Heybeliada ve Büyükada gezisinden oluşuyor. İstanbul’un önemli iki büyük adası günübirlik turlar ile keşfedilebilir. Tur paketi içerisinde tanımlanan özel tekne gezisi yalnızca Gezigo farkı ile sunulmuştur.

Heybeli Adanın Tarihi Mekanlarını Toplu Tur ile Keşfedin!

Tarihte önemli bir yere sahip olan Heybeliada prens adası olarak da biliniyor. İstanbul’un en büyük iki adası olarak keşfedilmeyi değer bir noktası haline gelmiştir. Zamanla daha da gelişen ve bakımları düzenli şekilde yapılan Heybeliada; Ümit tepesi, Köy tepesi, Değirmen tepesi ve Baltacıoğlu tepesi ile meşhurdur.Heybeliada’ya gidildiğinde görülmesi gereken popüler mekanlar arasında; Aya Yorgi Uçurum Manastırı, Değirmen Burnu, İsmet İnönü Evi, Hüseyin Rahmi Gürpınar Müzesi, Heybeliada Sanatoryumu ve Ayios Nikolaos Kilisesi bulunuyor.

Toplu Tur Organizasyonu ile İstanbul Büyükada’da Nostalji Günü

Keşfetmeyi seven ve günübirlik turlar ile eşsiz hatıralar toplamaktan hoşlananlar için büyük ada turu da keyifli bir macera vaad ediyor. İki farklı tepeden oluşan Büyük Ada turistlerin en çok ilgi gösterdiği yoğun kültürel mekanlar arasında. Bizans döneminden kalma yapıtlar da gezi sırasında tarihe kaynaklık edebilmeyi sağlıyor. Burada Aya Yorgi Kilisesi, Yücetepe Manastır tepesi, Büyükada Rum Yetimhanesi, Fabiato Köşkü, Adalar müzesi ve Reşat Nuri Güntekin Evi ziyaret edilebilir.Günübirlik Adalar Turu hakkında detaylı bilgi alabilmek ve rezervasyon oluşturmak isteyenler https://www.gezigo.com/istanbul-prens-adalari internet sayfasını ziyaret ederek bilgi alabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir