Bellona Koltuk Modelleri İle Eşsiz Dekorasyon Örnekleri

Dekorasyon önerileri, neredeyse herkesin bir kez olsun internette araştırdığı bir konudur. Şüphesiz ki evin en çok vakit geçirilen alanlarından biri salon ve oturma odaları olduğundan dekorasyon örnekleri ile ilgili en çok araştırma yapılan alan da bu olmaktadır. Salonumu ve oturma odamı nasıl düzenlemeliyim, koltuklarım hangi materyalden yapılmış olmalı gibi…

Sizlere arayışınızda yardımcı olmak adına birkaç öneri de biz düzenledik!
Salon ve oturma odası deyince akla ilk gelen marka elbette Bellona olmaktadır. Şıklığı, tasarımı, sağlam oluşu, kaliteli ve dayanıklı malzemelerden yapılmış olması Bellona koltuk modellerinin daha çok tercih edilmesine yol açmaktadır.

Sade Ve Şık Dekorasyon

Tercihinizi sadelikle şıklığın birleşiminden yana kullanıyorsanız eğer Bellona koltuk takımlarından Santivo S Koltuk Takımı tam da size göre. Açık renklerin ortamı daha geniş ve aydınlık hale getirmesinin yanı sıra kolay temizlenebilir kumaşlara sahip olması içinizi rahatlatacaktır. Zıt renklerin uyumunu yansıtan bir dekorasyon seviyorsanız koyu antrasit veya siyah bir orta sehpa, daha yumuşak bir görünüm elde etmek istiyorsanız ise beyaz veya gri sehpalar tercih edebilirsiniz. Farklı boyutlarda biblolar ve güzel kokulu mumlarla ortamı biraz daha şık hale getirebilirsiniz.

Lüks, Gösterişli ve İddialı Dekorasyon

Biraz daha lüks ve gösterişli bir alan elde etmek istiyor ama konfordan da taviz vermek istemiyorsanız size önerebileceğimiz en iyi dekorasyon örneği Valesco Koltuk Takımı olacaktır. Lacivertin ihtişamı ve krem renginin mükemmel uyumu, gösterişten ve konfordan ödün vermeyenler için harika bir seçim olacaktır. Sehpa seçimlerinde altın rengi detaylarını tercih ederseniz oturma alanınızın iddialı görünüşünü biraz daha artırabilir ve daha uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz.

Mütevazi, Rahat Ve Modern Dekorasyon

En çok tercih edilen dekorasyon fikirleri arasında köşe koltukların kullanıldığı öneriler yer almaktadır. Köşe koltukların inanılmaz rahatlığı, spor ve salaş duruşu neden bu kadar çok tercih edildiğini anlamamızı kolaylaştırmaktadır. Eğer küçük bir alana sahipseniz ve köşe koltuk tercih etmek istiyorsanız Galia Köşe Takımı’nı tercih edebilirsiniz. Farklı renk seçeneklerine sahip olmasına rağmen krem ve kahverenginin aşkla birbirinden ayrılamadığı birleşimlerden olan bu takım bizim gözdemiz olmuştur. Aynı zamanda temizlik yönünden sizi hiç zorlamayacak, misafirleriniz için yatak olabilecek ve modernliği ile göz alabilecek yapıda. Koyu ceviz tonlarında bir kitaplık, sehpa ve televizyon ünitesi de bu takıma çok yakışacak. Ancak bitki ve çiçek eklemeyi de unutmayın!

Modern Ve Göz Alıcı Dekorasyon

Modernlikle biraz gösterişin bir arada olduğu bir dekorasyon fikriniz varsa, önerim Marses Köşe Takımı olacaktır. Modüler yapısı sayesinde her oturma alanına uyum sağlayabilen, yumuşacık ve kolay temizlenebilir yapısıyla vazgeçilmeziniz olacak diyebiliriz. Açık renk duvarlar ve sehpalar ile mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Farklı renklerde kırlentler ve renkli tablolar ile oturma alanınızda daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sadeliği, şıklığı, gösterişi, modern ve lüks görünüşüyle size her deneyimi yaşatacak olan Bellona koltuk modelleri, dekorasyon önerilerinin de ayrılmaz bir parçası gibi görünüyor. Tarzınız ne olursa olsun, her tarzda dekorasyon örneklerimiz var!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir