Güçlü Çiftlerin Başarı Sırları

Güçlü bir evlilik ya da beraberlikteki başarı ve mutluluğu başka şeylerin ötesinde ortaya çıkaran şey; kurumsallıktır. Çünkü sizi ileri iten, indiğinizde sizi kaldıran, devam etmenizi ve dâhiyane fikirlerinizi ileri götürmenizi teşvik eden bir destek sistemi olması gibi bir şey yoktur. Ve hepsini sizin için ve daha fazlasını yapan bir romantik ortağınız olduğunda bu iki katına çıkar.

tutkulu olmak
tutkulu olmak

 

Sizi, en iyi “ben” olmanızı zorlayan biriyle güç birliği kurduğunuzda, koşulsuz olarak sizi seviyor ve her geçen gün daha iyi bir insan olmanız için ilham veriyor.

Başarılı Evliliklerin Temel 4 Ana Prensibi

  • Duyarlılık ve empati: Kendimiz hakkında ne hissettiğimizin ve iç sesinizin farkında olunması kilit unsurlardan biridir. Olumlu bir zihniyet üzerinde yoğunlaşarak, kendi kendini onarmak önemlidir ve bu enerji pozitif yaklaşıma dönüşür ve karşısındakine destek vererek empati kurar.
ilişki
ilişki
  • Tutkulu olmak: Tutkunun çalışmalarınıza rehberlik etmesine izin verdiğinizde ve sizi gerçekten neyin heyecanlandırdığını bulursanız, başkalarıyla paylaşabilirsiniz.
  • Görselleştirme: Dış görünümünüzde içsel benliğinizi nasıl görüyorsunuz? Görselleştirme, kişisel hedeflerinize ne kadar yakın olduğunuzu belirlemek ve neyin yolunda gittiğini görmek için güçlü bir araçtır. Ancak ruhunuzla da uyumlu olması gerekir.
  • Güven ve samimiyet: İç eleştiriciyi susturmanız ve aslında kendinize ve sonradan yaptığınız bir şeyi yapabilme kabiliyetinize inanmanız gerekir. Ve ortak olarak seçtiğiniz insan için de aynı güvene sahip olmanız gerekir.

Bu ilkelerin oluşturulması, eylemin potansiyelinize ulaşmak için bir sonraki doğru adım olduğuna inanmanıza yardımcı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir