Elbise İçine Tişört Giyme Modası

 

Moda dünyasında son dönemin dikkat çeken trendlerinden biri de elbise içine tişört kombini olmaya başladı. Bugün özellikle genç kesim gösterişli elbiselerin içine giymeyi tercih ettikleri spor tişörtlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Işıltılı, taşlarla süslenmiş, bazen de nakışlı ve ince askılı elbiseler, içlerinde ise yuvarlak yakalı basic tişört modelleri. Oldukça rahat, ama bir o kadar da şaşırtıcı görünmeye sebep olan bu akım, modaya ayak uydurmak isteyenlerin tercihi oluyor.

tişört
tişört

 

Elbise ve Tişört Nasıl Kombinlenir?

Elbise altın tişört giyme devri başladı, ancak bu her elbise ve her tişört için elbette geçerli değil. Mini, dar kesim ya da çan elbiseler içerisinde, sade ve spor tarzda tişört modelleri oldukça hoş bir görünüm yaratabiliyor. Yaz sürecinde fazlasıyla tercih edilen bu tarz, sonbahar ve kış sürecinde de etkisini sürdürüyor.

elbise içine tişört

Birçok ünlü isim de elbise altına tişört giyme modasını beğenenlerden oldu. Abiye elbiselerin içinde bile yuvarlak yakalı, kısa kollu, oldukça spor gözüken tişörtler görüyoruz. Elbise beyaz olmadığı müddetçe tercih edilecek olan tişörtün beyaz olması önemli. Belki de bu modayı ortaya çıkaran akım beyaz tişörtle başladığından olsa gerek, başka renk bir tişört giymek pek fazla tercih edilmiyor. Yine de gri, ekru ve düz siyahlar da giyilebilir. Özellikle kış döneminde beyaz yerine siyah tişört seçimi çok daha mantıklı olacaktır. Uygun aksesuarlar da tercih edildiğinde bir moda ikonu gibi görünmeniz kaçınılmaz olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir