Erkeklerde Sevilmesi Güç Olan Tarzlar

Günümüzde artık kadınlar kadar erkeklerde modayı çok yakından takip ediyor. Bazı erkekler giyim konusunda kadınların bakış açısına önem vermemiş olsa da, kadınlar tarafından farklı bir bakış açısı yaratmak adına şık bir görünüme sahip olmayı çoğu erkek istiyor. İşte bu kadın fikrine önem veren erkeklerin hayatından çıkarması gereken kıyafetler neler acaba?

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan şortlar,  kısa ve dar olunca rahatsız edici bir görüntü sunuyor. Derin v yakalı body, tshirt, ve kazaklar da birçok kadın tarafından beğenilmiyor. Yumurta topuk ve ucu uzun sivri ayakkabılar ise kadınların belki de hiç görmek istemediği ayakkabı çeşididir. Daha çok koyu ve ağır renkleri kullanan erkekler aşırı renkli kombinler yapınca da renk olayını abartmış oluyor. Mayo denince akla ne kadar güzel şey gelse de erkekler tarafından giyilen slip mayolar bunları unutturmaya yetiyor.

Erkeklerde Sevilmesi Güç Olan Tarzlar
Erkeklerde Sevilmesi Güç Olan Tarzlar

Aksesuara gereğinden fazla düşkün olanların kullandığı büyük yüzük, altın kolye, bileklik ile birlikte parlak şeyler, yaz kış kullanılan fularlar, şallar, sandaletin içine giyilen çorap, beyaz atlet, beyaz çorap, beyaz slip, baskılı mont, el emeği kazak, dar pantolon ve düşük bel pantolon giymek de kadınların erkeklerde sevilmesi güç olan 14 tarz arasından diğerleridir.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir