Erkekler İçin Renk Kombinlerinde Dikkat İsteyen Unsurlar

Moda dendiğinde daha çok kadınlar anılsa da moda denilen kavram elbette yalnızca kadınları ilgilendirmiyor. Aynı zamanda erkekler için de dikkat çeken renkler, trend desenler ve kombinler de gelişen ve değişen moda anlayışı ile şekilleniyor. Birçok erkek renk kombininde kadınlardan daha az seçici olur. Bu durum beraberinde karmaşık ve şıklıktan uzak bir görünüm yaratır. Kendi giyim zevkine güvenen erkeklerde belli bir tutum yani tarz söz konusu olsa da bazı renklerde neredeyse tüm erkekler tutukluk yaşıyor. Örneğin turuncu ve sarı oldukça dikkat çekici renkler olmasına rağmen erkeklerin çok sık tercih etmemelerinin nedenlerinden ilki nasıl kombinleyebilecekleri konusunda çok iyi bir deneyime sahip olmayışlarıdır.

renk kombinleri
renk kombinleri

 

Genellikle erkeklerde sarı ile yapılacak kombinlerde diğer ana parçalarda daha sönük renkler tercih edilerek sarının vurgusuyla karmaşa yaratmamak gerekir. Keza turuncu için de aynı şeyler söz konusu olsa da turuncunun ideal kombinlerinde sıklıkla toprak, haki ve lacivert tonları çarpıcı bir görünüm yakalamaya yardımcı olur.

erkekler kombin
erkekler kombin

Özellikle çalışma ortamı prezantabl bir görünüm gerektiren erkekler için karmaşık desenli kıyafetlerden kaçınmak, kumaş parlaklıkları ve kalınlıkları dikkat etmek önemlidir. İş hayatında şıklık genel olarak sadelikle yaratıcılık ise zıtlık ile yaratılan uyum ya da desenler sayesinde yansıtıldığı için amaçlanan tarza göre kıyafet tercihine özen gösterilmesi gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir