Bozuk Psikolojiler

İnsanlar, günlük hayatın stresinden ve sıkıntılarından dolayı birçok sorunla karşılaşırlar. Bozuk bir psikoloji, bütün hastalıkları da tetikler niteliktedir. İş yorgunluğu, geçim derdi, daha iyi bir yaşam sürmek için verilen çaba, insanlarda birtakım sorunlara neden olur. Bunun dışında evliliği etkileyen psikoloji, çocuk psikolojisi gibi birçok farklı alan da mevcuttur. İnsanlar, hayatları boyunca kötü anları veya tanıdıkları yüzünden bazı davranış bozuklukları gösterirler. Kimi zaman hafif rahatsızlıklar olarak kendini gösteren ve psikolog veya bazı ilaçlarla atlatılan sorunlar; kimi zaman ciddi tedavi süreçlerine maruz bırakır. Her türlü psikolojik rahatsızlıktan dolayı uzman doktorlara ve psikologlara başvurmak gerekir. Günümüzde önemi kavranmaya başlanan psikolojik bozuklukların, kendiliğinden geçmeyen ve tedavi süreci gerektiren bir hastalık olduğunu bilmek gerekir.

İstanbul’un Psikolojisi

İstanbul’un nüfusu oldukça kalabalıktır. Son sayımlara göre 18 milyondan fazla kişiye ev sahipliği yapan şehirde, psikolojik rahatsızlıkların oranı da bu nedenle fazladır. Ayrıca metropol bir şehir olması nedeniyle birçok farklı tabakadan insanı barındırmasının da etkisi çoktur. Psikolojik rahatsızlıklar, kişilerin özel hayatından kaynaklanabileceği gibi, yaşadıkları şehir veya çevreden dolayı da oluşabilir. Stresli bir hayatı olan İstanbul’da birçok farklı psikoloji merkezleri ve psikolog da hizmet verir.

psikoloji
psikoloji

Sanatçılar, avukatlar, ev hanımları, öğretmenler ve daha birçok farklı yaşama sahip olan insanlar, psikolojik destek aldıklarında daha sağlıklı bir yaşama sahip olurlar. İstanbul’un ilçelerinden birinde hizmet veren psikoloji merkezlerinden bir tanesi de Pakua’dır. Beylikdüzü psikolog için adres Pakua olarak bilinir. Evlilik ve çift danışmanlığından, duygu çalışmalarına, aile danışmanlığından bireysel danışmanlığa kadar birçok alanda hizmet veren Pakua Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri, İstanbul’da bu alanda hizmet veren kuruluşlardan bir tanesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir