Siz Hala Kimono Sahibi Değil misiniz?

Japonya’nın geleneksel giysisi şimdilerde dünyanın dört bir yanında moda haline geldi. Japonya’da özel günlerde giyilen uzun elbiselere kimono adı verildiğini biliyorsunuz. Vücudu boydan boya kapatan bu kıyafetler şimdi farklı formlar halinde trend parçaları olmayı başardı.

kimono modelleri
kimono modelleri

Birçok markanın yeni sezon kreasyonlarında kimono modelleri çöze çarpıyor. Yaz için en ideal parçalardan biri olacağı düşünülen kimono bir dış giyim unsuru olarak beğeni kazandı. Siz de alışverişinizde mutlaka buna yer vermelisiniz.

Kimono Nasıl Kombin Edilir?

Günlük yaşamın en çok kullanılacak parçalarından biri olacağa benzeyen kimono, bizler için bir dış giyim unsuru olarak nitelendirilebilir. Yaz aylarında tiril tiril olarak nitelendirilen parçalar kullanmayı seviyorsanız kimono sizin de hoşunuza gidecektir. Kot pantolonlar, elbiseler, şortlar üzerine giyeceğiniz kimono oldukça şık görünmenize olanak sağlayabilir. Özellikle uç kısımları püskül detaylı modeller hareketli görünümleri ile sizi de çekmeyi başaracaktır.

kimono modelleri
kimono modelleri

Kot şort üzerine bir büstiyer giyin ve kimononuzu üzerinize alın. İşte sizin için kolay bir şıklık. Elbisenizin kısalığından tedirgin mi oluyorsunuz? Onun boyundan biraz daha uzun kimono ile durumu kurtarabilir, rahat hareket edebilirsiniz. Hem şıklık hem de konfor sunan kimono modelleri ile bu yaz herkes bir moda ikonu olacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir